Tuesday, 12 June 2012

Tulang bhg 10…bukan ajaran sesat…


 Sambungan dari sini --> klik…

Telefon rumah berbunyi…mr.tan mengejutkan aku, esok aku akan di bedah!!!
Ya Allah saat yg aku nantikan tiba juga akhirnya…aku gembira sangat2…tiada perasaan takut sebab aku benar2 mahukannya…

Sebelum ni doctor bius cakap, aku mungkin lambat sedar dari pengsan setelah selesai operation disebabkan paru-paru yg lemah disebabkan SMA ini…hmm tak kisah lah, lagipun best juga dapat tidur lama-lama, kn???…hehe*aku memg suke tido…

Sebelum operation dua orang doctor telah datang menjenguk aku dekat wad…*mase tak jadi operation dulu mr.tan yg dtg jenguk…

Tiba-tiba!!!

Rupe-rupenya cara yang aku buat selama ni adalah…

 BETUUUUUL!!!

Sungguh aku tak sangka doctor-doktor itu mengambil bantal dan menyuruh aku buat cara yg sama seperti mana yg da biasa aku buat masa kat rumah…


apalagi dengan penuh cekapnyalah aku buat…hehe*xtau lah doktor2 tu pelik ke x tgk kecekapan aku tuh…

alhamdulillah aku tersenyum sebab apa yg aku buat tu bukan ajaran sesat rupanya…hikhik

Jadi sesiapa yg nak praktikkan tu silakanlah, jangan tangguh-tangguh lagi…buat hari2 tau, lepas tu sekali buat kena berejam-berejam…

usaha tangga kejayaan…insyaAllah J

3 comments:

Boni JLL3 said...

gud luck utk operation tu yer..

LadyBird said...

operation kali ke berapa ni kak?

~CAHAYA~ said...

ini adalah kenangan taun 2003...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...