Friday, 13 January 2012

Training tanpa ubat…

Tadi aku jumpe doctor urologi. Alhamdulillah buah pinggang aku sihat walafiat walaupun aku kurang minum air. Aku cakap dekat doctor tu yang aku taknak makan apa2-apa ubat lagi dah.

Bukan aku tak nak berusaha cuma aku nak tumpukan usaha dengan cara training pemikiran aku ni sahaja tanpa apa-apa gangguan dari ubat-ubatan…

mudah-mudahan dengan itu penyakit overactive bladder aku ni akan sembuh sepenuhnya…insyaAllah…

2 comments:

Selendang Merah said...

INsyaAllah cahaya...sm selalu berharap cahaya cepat sembuh.. SM nak tengok dalam blog entri2 yg ceria dari cahaya...yg buat cahaya tersenyum... sm sentiasa nntkn...

~CAHAYA~ said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...