Tuesday, 27 November 2012

tukar idea brooch...

rasa seronok pulak buat kerongsang...

kerongsang-kerongsang yg aku buat dulu tu dah laku dalam 17, mici tolong jualkan dgn harga rm2 satu...alhamdulillah, timekasih mici...hehe 

oleh sebab kerongsang tu dah berkurangan jadi kenalah buat lagi...pic atas dan bwh ni antara bentuk-bentuk yg aku buat haha, dekat bawah ni macam kelakar la pulak...

kalau nak tengok lebih banyak klik sini...

bunga ros ats love kt pic bwh ni pulak, dapat masa kenduri kawin rumah paklong aku ahad baru ni...*xtau mklong nk bg ke tak...aku yg mintak ari tu...hihihi
tak sangka sama pulak idea kitorang bg brooch dekat family...
mklong aku bg kaler yg sama je sume...aku rasa elok gak mcm ni bagi kaler dan bentuk yg sama je...

pastu aku pike-pike bagus gak buat yg serupa je semua, bila tengok je tetamu boleh kenal yg mane tuan rumah/sedara terdekat pengantin...

jadi aku rasa tak jadi la nak bagi kerongsang kanzashi flowers yg aku buat tu...inSyaAllah aku nak buat yg lain yg besar sikit yg same je rupe dan kaler dia...hehehe

 inSyaAllah.......


2 comments:

boni kacak said...

wah..comelnya keronsang....

Mk Syahir said...

comel je..kreatif!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...