Saturday, 3 November 2012

Kanzashi flowers…


 Da selesai da salah satu kerja kawin…alhamdulillah


 KANZASHI FLOWER BROOCH…


cenderahati utk sepupu sepupu aku yg tolong bagikan bunga telur utk para tetamu…



Sebenarnya tak penting pun kot…tak buat pun takpe kan…tapi buatlah sebagai tanda terima kasih kepada yg membantu…:)



tapi sebelum kenduri ni, aku jual je kalau ada sesapa yg nak beli…hehe…kalau dah kurang nanti tambahlah balik…haha


yg ni adik aku yg buat...
yg ni je bukan kanzashi flower...

utk tgk lebih banyak gambar sila klik belog aku yg nih >>> klik ler  

7 comments:

ct kektus said...

hehee. rajin nye akak buat bunga2 ni. :D

~CAHAYA~ said...

hehe wt ckit j ct...

boni kacak said...

Alhamdulillah..berjalan lancar semuanya... :)

~CAHAYA~ said...

alhmdulillah boni.....:)

Mk Syahir said...

kreatif..cantik2 semua :)

senarai blogwalking bloglist dah keluar..jemput la blogwalking sesama kita naa :)

Cik Fie said...

Blogwalking ! Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

NIA SI DRUMSTICK said...

ehh...nice..:)
untung la smua yg dpt tu..ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...