Monday, 20 February 2012

Suis muis…

Bila duduk atas wilca susahnya nak capai suis nak on lampu…

Terpaksa menegangkan kulit ketiak nak mencapainya…ßbuat malu jer kulit ketiak tertegang pun nak bagitahu…huahuahua

Kan bagus kalau setiap rumah buat suis lampu yg mesra oku…budak-budak kecik pun boleh on sendiri utk ke bilik air, tak perlu nak minta tolong atau nak memanjat utk mengintai dekat tingkap, betul tak???

11 comments:

Adikcute said...

salam kenal dari dikcute....

~CAHAYA~ said...

same2..salam kenal gak utk dikcute

Selendang Merah said...

betul gakkata cahaya tu...cuba suis lampu kita buat kawal dari jauh mengunakan alat kawalan kn...hurmmm..nnt sm fikirkan..

~CAHAYA~ said...

hehe btol gak tu, ada remote mcm tv, kipas, radio...kn bgus...huhu

Mario said...

yg jenis tepuk tangan mcm dalam citer omputih tu betul2 ke tipu eh...hik
tapi klu suis rendah sgt takut budak2 main pulak....
tapi klu yg jenis tepuk2 tu ..org tua pun kejap2 nak tepuk pulak.ekeke

~CAHAYA~ said...

haha tu la pasal, nnt lampu tu pn pening asek on off jer

ieja amieja said...

salam ziarah dan salam kenal ..follow cni..

~CAHAYA~ said...

same2..mekasih ieja..

Yatie Awang said...

salam kenal dari kak yatie, pertama kali datang sini...

betul kata SM tu..ada alat kawalan bagus juga hihihi

~CAHAYA~ said...

salam kenal gak dr cahaya...
btol tu....:)

LadyBird said...

akak.. kat sekolah lady dulu ade pertandingan rekacipta.. ade org bukak tutup lampu/ kipas dengan cara menepuk tgn kuat2.. bila tepuk, die akan tertutp kalau lampu tu terpasang.. kalau dah terpasang, ia akan terttutup sendiri apbila bunyi tepukan itu dibuat.. dengan bunyi yg tertentu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...