Sunday, 25 September 2011

Ape yg pelik??????

Tadi aku pegi open house.
Sesetengah org pandang aku cm pelik jer haha, tp aku tak kisah…aku da biasa.
Biar la org nk pandang, ape salahnya kn???

Adik2 aku mesti bengang giler kalau org pandang2 aku, ape tidaknya pandang aku mcm aku ni makhluk asing lak..hehe
Aku pike biar la dorang pandang sbb kita pn pandang org gak kalu org tu pakai wilca, btol x?..huhu



Aku ingat family aku jer bengang org pandang2 aku rupenya mkteh aku pun bengang gak, time dia bawak aku gi jalan2 baru aku tau. Eh mkteh pn same..hehe. Bengang btol mkteh aku bila org pandang aku smpi menoleh…
Tp aku tak kisah…biar la….dorg ada mata….

(tp kalu nk tau jauh di sudut hati aku, aku pn kurg suke gak sebenarnya) 

5 comments:

PeRmAtA bIrU said...

hurm.. sabar lah.. kadang2 org tak terfikir pon yang pemandangan dia bisa buat org yg dipandang tu terguris... adakah tuan punya blog nih punya kisah yang sama dengan movie 1 litre of tears tu..?

~CAHAYA~ said...

a`ah hampir seratus peratus same.....

insyaAllah sy akn sabar...mekacih sudi nasihat sy yer

LadyBird said...

kak cahaya, tiada siapapun yg suka bila diperhatikan mcm makhluk asing.. sdgkan org normal pun x suke kak.. huhuhuhuhu..

~CAHAYA~ said...

btol3...kta pn jgn wt kt org tau...

Anonymous said...

kdg2 org pndg sbb prihatin & kesian. Nk tegur segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...